NORMAL satser på Solsiden i Trondheim

NORMAL og Citycon har signert en avtale om ny butikk på Solsiden Senter. Den nye butikken er på 400 kvadratmeter og åpner i løpet av mai 2021.

NORMAL har over 90 butikker over hele landet hvor de tilbyr merkevarer til lave priser. NORMAL-kjeden har også som mål å overraske kundene ved å hele tiden hente inn nye varer. I løpet av mai kommer NORMAL med ny butikk til Solsiden.

– Vi gleder oss til åpning på Solsiden Senter. Solsiden har en unik plassering i Trondheim, og er rett sted for vårt konsept. Jeg har stor tro på at vi skal bidra til å skape gode handleopplevelser på Solsiden, sier Thomas Harsvik, landssjef i NORMAL.

Butikken er på 400 kvadratmeter og blir lokalisert sammen med Cubus, Polarn O. Pyret og H&M på Bassengtomten. Senterlederen på Solsiden har stor tro på at NORMAL vil være et positivt tilskudd til butikkmiksen på senteret.

– Dette kommer til å være bra for kundene. Vi er hele tiden på jakt etter interessante konsepter som vil fornye tilbudet vårt til kundene på senteret. Jeg er helt sikker på at NORMAL kommer til å bli tatt godt imot av kundene på Solsiden Senter, sier Jonas Braad, senterleder på Solsiden.

Powered by Labrador CMS