ÅPNER: Byggmax åpner sin fjerde butikk i Oslo-området og den 37. i Norge. Foto: Byggmax

Byggmax åpner på Karihaugen

Byggmax åpner sin fjerde butikk i Oslo-området.

Publisert

Byggmax, som er et av Nordens største byggevareselskaper, åpner ny butikk på Karihaugen fredag 4. mai. Det nye byggvarehuset har sentral beliggenhet i Karihaugveien 100 i Oslo, og blir den 37 Byggmax-butikken i Norge. Byggmax satser stort, og ønsker å videreutvikle sitt marked i Norge. Byggmax har ansatt 8 medarbeidere ved den nye butikken på Karihaugen.

– Vår nye Byggmax-butikk i Karihaugveien har meget god beliggenhet i utkanten av Oslo med stor trafikk og der mange mennesker passerer hver dag. Vi har i dag butikker på Haugenstua, Bærum og Abildsø og med etableringen på Karihaugen øker vi vår tilstedeværelse i Oslo-området ytterligere. Byggmax sitt konsept er bygget på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris, sier regionssjef Andreas Fehlberg i Byggmax Norge.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster på de varene de er ute etter, for deretter betale alt ved utkjørselen. Slike konsept betyr noe redusert bemanning i butikk, men dette kommer kundene til gode i form av lave priser.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS