NY JOBB: Havva Kara er ny sjef for miljø og ansvarlige innkjøp i Rema 1000. Foto: Reitangruppen
NY JOBB: Havva Kara er ny sjef for miljø og ansvarlige innkjøp i Rema 1000. Foto: Reitangruppen

Ny sjef for miljø og ansvarlige innkjøp

Havva Kara (31) er ansatt som ny sjef for miljø og ansvarlige innkjøp innenfor området samfunnsansvar i Rema 1000.

Publisert

Havva Kara kommer fra jobben som miljøsjef i drift, Rema 1000 Norge, og begynner i sin nye jobb 1. mars.

– Vi er veldig stolte av å kunne rekruttere dyktige folk fra egne rekker. Havva kjenner kjøpmannens hverdag godt gjennom arbeidet som miljøsjef i driftsavdelingen. Vårt arbeid med samfunnsansvar er en viktig del av vår virksomhet, og gjennom Havvas sterke engasjement og gjennomføringsevne vil vi styrke arbeidet ytterligere, sier administrerende direktør i Rema 1000, Ole Robert Reitan, iofølge en pressemelding.

Arbeidet med samfunnsansvar i Rema 1000 dekker både sosiale engasjement, og miljø og ansvarlige innkjøp. Rema 1000 støtter en rekke store og små organisasjoner. Bærekraft er integrert i forretningsstrategi og inkluderer ansvaret for ansatte og leverandører, i tillegg til hvordan virksomheten påvirker miljøet gjennom drift, heter det i pressemeldingen.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, og til å bidra til at Rema 1000 når sine mål innen samfunnsansvar. Jeg ser frem til å arbeide proaktivt med fremtidige utfordringer innen området, og synliggjøre alt det gode arbeidet som allerede gjøres hos oss i Rema 1000, sier Havva Kara, som i tillegg til lang erfaring fra varehandel, har en Bachelor i økonomi- og forretningsjus fra Handelshøyskolen BI.