Ny storkundeansvarlig i Euro Business School

Lars Kvæstad (45) er ansatt som storkundeansvarlig i Euro Business School.

Publisert Sist oppdatert
Kvæstad kommer fra stillingen som markedssjef og kategoriansvarlig i farge- og interiørkjeden Kulør, hvor han siden sammenslåingen av Mesterfarge og Farveglede i 2009 har vært sentral i oppbyggingen av kjeden.

Han er utdannet fra Oslo markedsføringshøyskole (OMH) og har tidligere vært markedssjef i Løvenskiold Handel (Maxbo og Malia) og reklamesjef i Byggmakker, hvor han var i ti år. Kvæstad har også bakgrunn fra salgsbransjen, som seniorkonsulent for nasjonale kjeder og kjøpesentra i Aftenposten.

- Min erfaring er at det er svært stor variasjon i kvaliteten på selgere, uansett om de jobber ute i sisteleddet i møtet med sluttkunden eller som salgs-/kundeansvarlig mot et kjedekontor eller et forhandlerledd. Mange kunder blir ikke behandlet slik de fortjener og det bør alle salgsorganisasjoner ta til etterretning. Dette er noe jeg er opptatt av, og ettersom Euro Business School er ledende i bransjen innen salgs- og serviceopplæring, var det en enkel beslutning å takke ja til en så spennende stilling, sier Kvæstad.

Med sin solide salgs- og markedsbakgrunn håper Kvæstad å bidra med sin erfaring fra andre siden av bordet.

- Etter å ha vært i kundens situasjon i mange år og både vurdert og kjøpt denne type tjenester, har jeg god forståelse for deres utfordringer og behov. Dette gir meg en litt annen tilnærming jeg håper vil være en positiv faktor i min stilling, og som Euro Business School kan ha nytte av fremover, sier han.