”Avtalen med Europris er strategisk viktig.” (Illustrasjonsfoto: Odd Henrik Vanebo)
”Avtalen med Europris er strategisk viktig.” (Illustrasjonsfoto: Odd Henrik Vanebo)

Europris med ny betalingsløsning

Europris har inngått en avtale med Arvato Financial Solutions om installasjon av betalingsløsninger.

Publisert Sist oppdatert


Kilden er en pressemelding, ifølge hegnar.no: – Det vi leverer er en såkalt omnikanal for faktura- og delbetalingsløsninger. Kundene til Europris vil møte løsningen både i nettbutikken og i deres fysiske butikker. Det er Europris som fremstår som leverandør av betalingen, derav navnet omnikanal, sier Arvato-sjef Karl Otto Aam i en kommentar.

Han karakteriserer avtalen med Europris som strategisk viktig i den videre satsningen innen retail.

Totalleverandør

Arvato er en totalleverandør av fleksible og digitale tjenester, og på kundelisten finner vi fra før både Jernia.no, Stormberg, Kolonial.no og Brødboksen.

– Med slik størrelse og vekst som Europris har, er vi selvsagt stolte av at de velger våre skalerbare løsninger. Kundene kan søke om å betale med faktura på nett eller via SMS, og får umiddelbar tilbakemelding på søknaden. Arvato ivaretar hele prosessen fra kredittsjekk til fakturering og betalingsoppfølging, sier Aam.

Viktig med smarte betalingsløsninger

Europris omsatte i 2016 for over 5,5 milliarder kroner fra nettbutikken og de mer enn 240 fysiske butikkene over hele landet, tilsvarende en vekst på nesten åtte prosent fra året før.

Kjeden åpnet 11 nye butikker bare i fjor, og ifølge deres egen årsrapport ble 28,5 millioner kjøp gjennomført i løpet av året.

– Vi vil alltid være en lavpriskjede og det er derfor viktig å tilby alle våre kunder smarte, digitale og effektive betalingsløsninger og -prosesser, sier Europris-sjef Pål Wibe i en kommentar.

(Kilde: hegnar.no)

Om Arvato:

Arvato Financial Solutions er en global leverandør av finansielle tjenester, og del av det tyske Bertelsmanns- konsernet. Selskapet leverer profesjonelle outsourcingtjenester (Finance BPO) som fokuserer på kontantstrømmen i alle faser av kundens livssyklus – fra risikostyring til fakturering, salg av fordringer og inkasso. Selskapet har rundt 7000 medarbeidere i 22 land. Arvato håndterer rundt 10 000 kunder, noe som gjør de til Europas tredje største leverandør av integrerte finansielle tjenester.