Kjøper UK-basert POS-distributør

EET Europarts kjøper den UK-baserte POS-distributøren DED Ltd.

Publisert

Det er selskapets femte oppkjøpet i år. DED Ltd ble grunnlagt i 1983. I løpet av 33 år har selskapet blitt ekspert på POS-utstyr, Auto ID, plastkortskrivere og spesialiserte skrivere. Selskapet leverer disse produktene til et bredt spekter av forhandlere og installatører.

Ambisjon oppfylles

– Med oppkjøpet av DED Ltd går vi nå inn i ligaen til de ledende pan-europeiske distributørene innen POS & Auto ID-området, sier CEO John Thomas, EET Group:

– Vår ambisjon om å bli en av de ledende POS & Auto ID-distributørene i det europeiske markedet før 2020 ser ut til å være innenfor rekkevidde.

Med oppkjøpet vil EET Europarts overta et team på 22 dedikerte og erfarne ansatte fra DED Ltd.

– Fra våre oppkjøp de siste årene har vi erfaring og kunnskap til å utføre integrering av ulike organisasjoner og ansatte effektivt og vellykket. Nå vil 22 ansatte fra DED bli våre nye kolleger og de vil bli integrert i vår britisk- baserte enhet, EET Europarts Ltd. Vårt mål er å gi våre kunder en enda bedre produktportefølje og en sterkere organisasjon for å støtte kundenes behov, legger konsernsjefen til.

Godt renommé

– DED Ltd har et godt renommé innenfor POS & Auto-ID markedet med viktige leverandører og merker som blant annet Star Micronics, Evolis og Spacepole sier Simon Smith, administrerende direktør i EET Europarts Ltd Storbritannia:

– DED er dessuten kjent for sitt meget sterke salgs- og tekniske support-team. Dette gir kundene den kunnskapen og støtten som trengs for å kunne tilby de riktige løsningene. Oppkjøpet av DED vil styrke basistilbudet for våre eksisterende kunder. Våre nye DED-kunder vil også kunne dra nytte av fordelene med EET Europarts e-handelsplattform, vår state-of-the-art logistikkoppsett og alle våre interessante forretningsområder som gir nye forretningsmuligheter til kundene.

(Pressemelding)

Om DED
Grunnlagt i 1983, opererer DED Ltd fra et velutstyrt område i Kent. I løpet av 33 år har vi blitt eksperter i POS-utstyr, Auto ID, plastkortskrivere og spesialiserte skrivere. Vi leverer disse produktene til bruk til et bredt spekter av forhandlere og installatører. Ved å danne et sterkt nettverk av partnere er det mulig for salgsteamet å sikre at hver kunde får den spesielle kunnskapen og støtten som trengs for å tilby riktig løsning.

Vårt 12.000 kvadratmeter lager inneholder tusenvis av varer på lager klar for levering på alle tidspunkter og som alle er kontrollert med individuelle serienumre. Takket være lagervolumet og våre effektive interne systemer sendes de aller fleste bestillinger samme dag.

EET Europarts har i dag rundt 500 ansatte i 27 land. Vi har mer enn 26 år i bransjen og har oppnådd en vekst vesentlig høyere enn gjennomsnittet. Er i dag den største pan-europeisk distributør av deler og tilbehør til datamaskiner og skrivere.

EET Europarts er distributør for en rekke ledende merker som HP, Compaq, Lexmark, IBM, Aten, Ubiquiti, Axis, NEC, Benq, Polycom, TomTom, Synology, Mobotix, Samsung, Samsonite, Sony, Toshiba, Kensington, MicroBattery, MicroMemory , MicroLamp, MicroConnect, MicroScreen, Hitachi, Western Digital, IOGEAR, Thomson Lightning og mange flere.

Powered by Labrador CMS