Robert Hoffmann, CEO for Nets Merchant Services (Foto: Nets)
Robert Hoffmann, CEO for Nets Merchant Services (Foto: Nets)

Nets kjøper opp, vil bli ledende i europeisk betalingsindustri

Gjennom kjøpene av søsterselskapene Poplatek og Poplapay forsterker Nets kompetansen innen betalingsterminaler, og forbedrer mulighetene for å levere betalingsløsninger til virksomheter i Europa.

Publisert

Nets offentliggjorde i dag kjøpet av det finske programvareselskapet Poplatek og spinn-off selskapet Poplapay som er en tilbyder av betalingsterminaltjenester. Oppkjøpet vil ytterligere forsterke Nets’ evne til å levere markedsledende betalingsløsninger til forretningsdrivende i Europa.

Klar ambisjon

– Vår ambisjon er å bli en ledende aktør i den europeiske betalingsindustrien. Poplatek er et agilt og resultatskapende teknologiselskap, og Poplapay har sterk kompetanse innen området for betalingsterminaler. Sammen kommer de til å bidra til å øke vår fleksibilitet og evne til å levere markedsledende betalingsløsninger i Europa, sier Robert Hoffmann, CEO for Nets Merchant Services.
– Det er veldig spennende for oss å bli en del av Nets. Vi ser frem til å ta del i den europeiske reisen som Nets har begitt seg ut på, hvor ambisjonen er å utvikle løsninger til glede for kunder på tvers av Europa, sier Mikko Virtanen, CEO for Poplatek.

Utvider geografisk rekkevidde

– Vi er begeistret over at vi nå får mulig til å benytte vår kompetanse også på det internasjonale markedet. Å bli en del av Nets gir oss anledning til å utvide vår geografiske rekkevidde, ytterligere forbedre tjenestene til eksisterende kunder, og forsterke utviklingen av tjenestetilbudet til europeiske kunder, sier Petri Ahti, CEO for Poplapay.
Poplatek og Poplapay har tilsammen ca 40 ansatte og en årlig omsetning på 50 millioner norske kroner. Oppkjøpet ble gjennomført 8. januar 2020.

Powered by Labrador CMS