Foto: Parken kjøpesenter

Parken 100 prosent utleid

– Parken kjøpesenter på Årnes i Åfjord i Trøndelag har vært 100 prosent utleid, og 2019 har totalt sett vært et godt år for oss, opplyser senterleder Øyvind Ugedal til Retailmagasinet.

Publisert

– Omsetningen passerte 155 millioner kroer. Det innebærer en økning på ca. 1,6 prosent i forhold til 2018 tallene. Vi er også optimistiske med hensyn til videre omsetningsvekst også i 2020, sier Ugedal.

Et annerledes bygdesenter

Parken er et annerledes, lite, kjøpesenter midt i sentrum av Åfjord, eget P-hus i underetasjen. – Vi var tidlig ute med å tilby noe mer enn bare butikker, eksempelvis fotballbane og klatreborg på taket. Sånn sett er Parken kanskje litt uvanlig til å ligge midt på landsbygda.

– Vi kan tilby en kombinasjon av butikker og kjeder du finner få andre steder. Vi er stolte over å ha butikker som Esprit, en av verdens største klesmerker, med egen butikk på Parken. Esprit har kun en butikk i Norge, og den finner du på Parken i Åfjord!
I porteføljen finnes bl.a. Fosens eneste Skoringen-butikk, VitusApotek og Kiwi. B&B er en moderne landhandel, med et vareutvalg som spenner fra jernvarer, via elektronikk til møbler fra samme kassepunkt, bare for å nevne i fleng.

God tilgjengelighet

Tilgjengelighet? Hva med parkering med lokalisering midt i sentrum? – Bussen stopper ved inngangsdøra. Kunder som kommer du med bil, har til rådighet 110 parkeringsplasser, 50 av dem utendørs, og de øvrige 60 er under tak i Parkens romslige P-Hus. Her kan de ta rullebåndet tørrskodd inn i senteret, opplyser Øyvind Ugedal.

Parken kjøpesenter

åpnet med pomp, prakt og kongebesøk 6. juni 2013, med 5000 kvm, i dag helt fylt opp med butikker og servicetilbud

Lokalisering: Kommunesenteret Årnes i Åfjord kommune på Fosen i Trøndelag

Selskapsnavn: B&b Parken AS

Eiere: Roald Magnus Ugedal og Øyvind Ugedal (50/50 – far og sønn).

Daglig leder: Øyvind Ugedal

 

Powered by Labrador CMS