Foto: NorgesGruppen
Foto: NorgesGruppen

Plast- og papirposer til samme pris

For at det skal være enkelt for kundene å velge miljøvennlige alternativer, har SPAR fra uke 48 lik pris uansett om du velger plastpose eller papirpose.

Publisert Sist oppdatert

Vi går inn i en travel handletid for mange, der det ofte blir flere turer på butikken og mange varer i kurven. I SPAR er vi opptatt av å tilby våre kunder miljøvennlige alternativ og derfor får du fra 25. november papirposene våre til samme pris som plastposene, skriver NorgesGruppen i en pressemelding:
– Vi er opptatt av å gi kundene våre valgmuligheter, derfor synes vi det er positivt at vi nå kan tilby papir- og plastposer til samme pris. Vi er også stolte medlemmer av Handelens Miljøfond og er glade for at vi kan bidra i deres kamp mot plast, forteller markedssjef i SPAR, Martin Munthe-Kaas.

Det er ikke så lett å orientere seg om hva som faktisk er de mest miljøvennlige alternativene.

Handelens Miljøfond, som SPAR støtter, utlyser millioner i støtte til de smarteste ideene.

Papirposen "quick fix"

Papirposer på havet eller i naturen vil etter hvert gå i oppløsning, selv om det tar tid. Men produksjonen av papirposer er heller ikke klimanøytral og papirposer er tyngre og tar større plass under frakt enn plastposer, noe som fører til større transportutslipp. Derfor er heller ikke papirposer uproblematisk sett i et miljøperspektiv.

(Kilde: Matnyttig)