POP-UP: Nespresso-sjef Geir Kronbæck (t.h.) og senterleder Per Kr. Trøen er spente på mottagelsen av den nye pop-up-butikken. Foto: Strømmen Storsenter
POP-UP: Nespresso-sjef Geir Kronbæck (t.h.) og senterleder Per Kr. Trøen er spente på mottagelsen av den nye pop-up-butikken. Foto: Strømmen Storsenter

Popper opp på Strømmen

Kaffegiganten Nespresso åpner Norges eneste pop-up boutique på Strømmen Storsenter.

Publisert Sist oppdatert

Nespresso har allerede butikker i Oslo, Bergen, Stavanger og på Sandvika Storsenter, og nå står Strømmen Storsenter og Gardermoen-regionen for tur med åpning onsdag 12. november.

– Vi åpner en såkalt pop-up boutique som er en litt mindre butikk enn på de andre stedene. Her får kundene kjøpt kaffe og noe tilbehør, mens selve kaffemaskinene kan bli kjøpt hos andre butikker på Storsenteret, forteller Nespresso-sjef Geir Kronbæck, ifølge en pressemelding.

Også butikken på Sandvika Storsenter startet som en en pop-up boutique, men ble etter hvert så populær at den ble utvidet. Nå er Nespresso spente på mottakelsen på Strømmen Storsenter, som ligger i Norges raskest voksende region.

– Vi har nå valgt Strømmen Storsenter til ny lokasjon i Norge for Nespresso Pop-up Boutique. Det første forsøket i Sandvika ble en stor suksess og derfor valgte vi å etablere en permanent Boutique på Sandvika Storsenter. Kriteriene for å velge neste lokasjon har foruten vurdering av potensialet i området, vært etterspørsel fra våre kunder og senterets kunder. Vi gleder oss stort til åpning, og gleder oss til å møte eksiterende og nye kunder på Strømmen, forteller en entusiastisk Kronbæck.

Strømmen Storsenter får dermed Norges femte Nespresso Boutique-konsept, hvor kundene kan handle kaffe og utvalgt tilbehør over disk i møte med kaffespesialister. Totalt ti ansatte vil jobbe i butikken på Strømmen.

Olav Thon Gruppen og Strømmen Storsenters senterdirektør Per Kr. Trøen mener at Nespresso er en viktig strategisk etablering på Strømmen Storsenter.

– Storsenteret har et stort geografisk nedslagsfelt, og Nespresso har vært blant topp tre av mest etterspurte konsept på Strømmen Storsenter etter utvidelsen i oktober 2012. Nespresso Norge er en meget profesjonell aktør som vi ser frem til å samarbeide med, sier Trøen.