Skikkelig kø utenfor butikken. (Foto: Power)

Eksplosiv Black Friday-vekst

Power doblet omsetningen og økte antall besøk i butikkene med over 50.000 under årets Black Friday-uke. Trådløse hodetelefoner var det mest populære produktet.

Publisert

– Vi har hatt en eksplosiv vekst under årets Black Friday-uke, faktisk en dobling av salget, sier en stolt adm. dir. i Power Norge, Anders Nilsen i en pressemelding.

40.000 inne samtidig

Nilsen sier Power hadde stort trykk i nettbutikken da fredagstilbudene ble lagt ut torsdag kveld:

– Vi er utrolig stolte av å la 40.000 kunder være inne på nettsiden samtidig på jakt etter de gode tilbudene. Det er faktisk første gang det oppsto kø i kassa på nettbutikken, men det løste seg relativt raskt, sier han.

Årets mest populære

Trådløse hodetelefoner var det mest populære produktet, i konkurransen mellom alle produktgruppene hos Power, som inkluderer alt fra mobiler til PC-er, TV-er til vaskemaskiner, og kjøkkenmaskiner til hårfønere.

– Robotstøvsugere og droner «fløy» også ut av butikkene gjennom hele uka, sier Nilsen og trekker også frem en annen salgsvinner:

– Vi hadde en tredobling av salget av nettbrett, så det kan tyde på at mange får nettbrett i julegave i år, sier han og kan også vise til en tredobling av salget av TV og mobiltelefoner:

– Nordmenn elsker mobilen og TV-en sin, og det gjør vi i Power også.

Den fysiske butikken er ikke død

Nilsen er kjent med utfordringene mange fysiske butikker har opplevd i 2018, og mener veksten denne uka beviser at sammensmeltingen av nett og fysisk butikk er handleløsningen folk ønsker seg.

– I årets Black Friday-uke har vi hatt over 50.000 flere mennesker inne i våre fysiske butikker sammenliknet med samme uke i fjor, sier Nilsen og peker på reservasjonsløsningen i nettbutikken som en av driverne til Powers vekst.

Anders Nilsen: – Nordmenn elsker mobilen og TV-en sin. (Foto: Power)

– Stadig flere benytter seg av reservasjonsløsningen Click&Collect, som innebærer at butikkpersonalet finner frem varene og holder den av, slik at kunden kan titte nærmere på den når de kommer innom butikken, sier Nilsen.

– Nå puster vi ut etter en heidundrende fredag, og lader opp til flere nye, lave priser neste uke. Følg med, oppfordrer han.

Anders Nilsen tipper disse produktene vil ligge under mange juletrær i år:

  1. Trådløse hodetelefoner
  2. Nettbrett
  3. Robotstøvsugere
  4. Smartklokker
  5. Kaffemaskiner

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS