Styreleder Bjørnar Tørmoen, leder av kundeservice Tony Mette Aamodt, markedssjef Jannicke Bergmann og senterdirektør Per Kristian Trøen jublet da Strømmen Storsenter mottok prisen fra Skedmo-ordfører i Ole Jacob Flæten.

Strømmen Storsenter vant enda en ny pris

Strømmen Storsenter ble i forrige uke kåret til Årets Romeriksbedrift for 2015, i sterk konkurranse med andre sterke og velrenommerte bedrifter fra Romerike.

Publisert

Årets Romeriksbedrift ble etablert av Nordea i 2006, for å stimulere næringslivet i Norges raskest voksende næringsregion. Kriteriene er økonomisk resultat, innovasjon og evnen til å skape stimulans. Kåringen skjer sammen med organisasjonene Styreutvikling Romerike og Kunnskapsbyen, samt Skedsmo og Ullensaker kommune. Årets kåring var denne uken, og Strømmen Storsenter gikk helt til topps.

– Årets Romeriksbedrift har over flere tiår utgjort en bauta på Romerike. Bedriften har satt Romerike på kartet nasjonalt, og gjennom sin utvikling og kontinuerlige fornyelse bidratt til at merkevaren og logoen er velkjent i store deler av landet. Gjennom sin sterke eier er virksomheten et stjerneeksempel på at et gammelt industrieventyr har oppstått i et nytt rammeverk, og med større omfang og flere arbeidsplasser enn noen gang tidligere, sa Halvor Danielsen i Nordea da kjøpesenteret mottok prisen

Første handelsbedrift

Strømmen Storsenter, som med sine 200 butikker er Norges største kjøpesenter, ble i fjor høst også kåret til Årets kjøpesenter i Norge. I 2014 ble de også kåret til Best Place to Shop i Oslo-regionen av YouGlow og Oslo Handelsstandsforening, og senteret har vunnet prisen for Norges beste senterkampanje fire ganger.

– Vi er stolte over alle prisene vi har vunnet, men det er noe spesielt å være den første handelsbedriften som vinner prisen for Årets Romeriksbedrift. Det er vi svært stolte av, da vi legger ned mye jobb i å være en viktig samfunnsaktør i vårt lokalområde. 2100 ansatte fra 35 land, som jobber i 200 butikker , som får varer fra flere tusen leverandører, gjør alt vi kan for at våre årlig 5,5 millioner besøkende skal få inspirerende opplevelser på senteret, sier senterdirektør Per Kr. Trøen.

Strømmen Storsenter går nå inn i en spennende tid med både sommerhandel og ytterligere utvikling.

– Aller først venter en sommer hvor vi tradisjonelt gjør det svært bra, og hvor besøket tradisjonelt er bra på senteret. Vi vet at mange legger ferieturen sin innom destinasjonen Strømmen Storsenter, og de vil vi ikke at skal bli skuffet i år heller.

Powered by Labrador CMS