Slevik Elektriske har fått ny Elon-logo og -plakat. (Foto: Elon)
Slevik Elektriske har fått ny Elon-logo og -plakat. (Foto: Elon)

Feirer nyttår med nytt navn

Euronics feirer nyttår med nytt navn og skiltbytte, og Norge er først ut med den nye Elon-logoen.

Publisert

Fra og med 1. januar 2019 har alle Euronics-butikker i Norge skiftet navn til Elon. Allerede nå pågår arbeidet med å sette opp de nye skiltene. Norske butikker er de første i Norden til å bruke den nye Elon-logoen.

Mer enn et skiltbytte

Asle Bjerkebakke: – Under Elon får vi en helt annen støtte i ryggen. (Foto: Elon)
Asle Bjerkebakke: – Under Elon får vi en helt annen støtte i ryggen. (Foto: Elon)

– Denne endringen handler om mer enn et skiltbytte. Under Elon får vi en helt annen støtte i ryggen, og vil kunne presentere spennende nyheter for kundene fremover, sier Asle Bjerkebakke, VD i Elon Norge: – Det er også spennende at vi i Norge er de første til å lansere Elons nye visuelle identitet, allerede fra årsskiftet.

Nordisk samarbeid

Elon presenterte nylig et nytt samarbeid med ledende aktører i de nordiske landene, dette innebærer mer effektive innkjøp, som kommer kundene til gode. Sammen med islandske Heimilistæki, finske Veikon Kone, danske Hvidt og Frit og svenske Elon Group, blir norske Elon en del av en sterk nordisk samarbeidsorganisasjon.

– Så snart det nye skiltet kommer opp i Norge, skapes også en samlet gjenkjennelighet navnemessig, og vi håper også at våre norske kunder vil kjenne igjen den gode servicen og det nøye utvalgte tilbudet, sier Stefan Lebrot, VD i Elon Group.

(Pressemelding)