Amfi Pyramiden i Tromsdalen
Amfi Pyramiden i Tromsdalen

Omsetningsrekord for Pyramiden

AMFI Pyramiden i Tromsø hadde et godt år i 2020, med en økning i omsetningen på åtte prosent for hele året. Julehandelen bidro vesentlig, med en økning på 14 prosent, som er omsetningsrekord i desember for Pyramiden.

Av Odd Henrik Vanebo

Det opplyser senterleder Elisabeth Karlsen til Retailmagasinet. Det hyggelige resultatet noteres i et år som ble merkelig for senteret i Tromsdalen som for samtlige kjøpesentre.

Annerledesåret 2020

– Ja, annerledesåret 2020 brakte med seg både utfordringer, læring og nye måter å jobbe på. Viktigheten av å stå samlet og samarbeide var utrolig viktig. Vi på AMFI Pyramiden har gjennom hele året jobbet godt med de smitteverntiltak som har vært. Samtidig er vi heldige som er en del av en større organisasjon som er der når vi trenger det, sier Karlsen.

Senterleder Elisabeth Karlsen
Senterleder Elisabeth Karlsen

Bedre spredning av handelen

Senterlederen understreker at erfaringene Pyramiden høstet i 2020, føyer seg inn i bildet for handelen i Tromsø. Hun viser til en oversikt i lokalavisa iTromsø:

• Alle bransjer kom ut i pluss i desember. De bransjene som gjorde det best var hus og hjem samt mat og drikke.

• Handelen spredt utover, med en jevnere handel gjennom hele uka og hele åpningstiden.

• Siden mars hatt fokus på trygg handel og mye jobbing med smitteverntiltak for å være godt forberedt når jula startet.

Verdsetter lokal handel

– Vi setter naturligvis stor pris på at våre kunder velger å handel lokalt og støtter opp om sine lokale butikker, sier Elisabeth Karlsen.

Powered by Labrador CMS