Stadig fornyelser på AMFI Pyramiden.

Oppgraderinger på Amfi Pyramiden

AMFI Pyramiden i Tromsdalen Handelspark på fastlandssiden av Tromsø by, fornyer seg stadig. For øyeblikket er det Norli som oppgraderer og pusser opp sitt butikklokale.

Publisert

Av Odd Henrik Vanebo

Senterleder Elisabeth Karlsen: – At vi holder samfunnet i gang og fortsetter å utvikle oss, er nå viktigere enn noen gang

– Vi på AMFI Pyramiden syntes det er bra at også de større kjeden tør satse i disse tider. At vi holder samfunnet i gang og fortsetter å utvikle oss, er nå viktigere enn noen gang, kommenterer senterleder Elisabeth Karlsen:

– Samtidig som de pusser opp, velger vi å snu om på dette området. Så her vil vi få altså en ‘ny Norli’ og et nytt område på sentret.

– For bare et par uker siden kunne vi annonse at vi får inn en ny lokal leietaker. Dette i tillegg til at det den siste tiden har vært flere butikker som har pusset opp og fornyet seg. Jeg kan nevne Sayso pusset opp sin salong hos oss før jul, VIC har utvidet sin butikk og fornyet seg litt. Vi har fått inn en ny lokal velværesalong i tillegg har enkelte lokale drivere valgt å oppgradere butikkene sine, opplyser Elisabeth Karlsen.

Powered by Labrador CMS