Resurs Bank innleder samarbeid med Decathlon

I forbindelse med videre ekspansjon på det svenske markedet inngår Decathlon en samarbeidsavtale med Resurs Bank.

Publisert Sist oppdatert
Sportsvarehuskjeden håper kundefinansieringsløsningen fra Resurs Bank skal bidra til å gjøre det enda mer attraktivt å handle hos Decathlon.

Kjeden er per i dag etablert i 20 land. Den vokser seg stadig større og sterkere internasjonalt, og i Sverige åpnet det første varehuset i Stockhom i slutten av 2011. Med det nyutviklede Decathlon-kortet vil kundene kunne samle bonus som gir dem verdisjekker. De får også eksklusive tilbud om underholdning, utflukter, gratis sportsarrangement og innbydelser til events i butikk. Kundene tilbys opp til 24 måneders rentefri delbetaling, og en kreditt på opp mot 30.000 svenske kroner, via finansiering fra Resurs Bank.

- Vi ønsker å gjøre sport tilgjengelig for alle. Den her løsningen hjelper våre kunder med å få det de virkelig elsker. Når våre kunder investerer i for eksempel en sykkel, et bordtennisbord eller ski, er det viktig for oss å tilby en enkel og konkurransedyktig finansieringsløsning. Resurs Bank hadde det beste alternativet, og gir oss en løsning som oppfyller våre behov og ønsker, støttet av et profilert markedsføringsmateriell, sier David Riquier, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Decathlon Sweden.

- Decathlon har med enn 40.000 medarbeidere i 600 butikker verden over. Det er med andre ord en meget spennende og internasjonal aktør å innlede et samarbeid med, sier Christoffer Norrthon i Resurs Bank, som håper bankens konsept skal bidra til fortsatt ekspansjon og fremgang for sportskjeden.