Juan Lopez Calvet blir CTO i Schibsted Distribusjon.
Juan Lopez Calvet blir CTO i Schibsted Distribusjon.

Han blir ny CTO i Schibsted Distribusjon

Juan Lopez Calvet kommer fra stillingen som CTO i Ferdia, og gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer. Sammen med sine nye kolleger skal han lage løsninger som gir kundene verdifulle tjenester og optimal brukeropplevelse.

Publisert Sist oppdatert

Juan Lopez Calvet er født og oppvokst i Mexico, og er utdannet innenfor telematikk. Han har blant annet bakgrunn fra Kahoot, og Telenors forsknings- og utviklingsavdeling. I Telenor var han med på å utvikle en av verdens første løsninger for mobilbetaling. Han har også jobbet en periode i Australia for selskapet Telstra, som utvikler smarte hjem. Nå er han tilbake i Norge, og gleder seg til å ta fatt på sin nye rolle som CTO i Schibsted Distribusjon.

- Jeg gleder meg skikkelig til å starte, og synes det er veldig motiverende å få jobbe innenfor et område som blir så viktig for samfunnet fremover. Schibsted Distribusjon har et enormt potensial for å gjøre folk sine liv enklere og tryggere, i en tid hvor bevegelsesmønsteret vårt er endret permanent. Vi skal lage løsninger som gir kundene en optimal brukeropplevelse, og som hjelper Schibsted med å effektivt utvikle Norges største distribusjonsnettverk, sier Lopez Calvet.

Adm. direktør i Schibsted Distribusjon, Cathrine Laksfoss
Adm. direktør i Schibsted Distribusjon, Cathrine Laksfoss

Skal å utvikle nye tjenester for fremtiden

Logistikk-tech er i rask utvikling. Bransjen står overfor store endringer innenfor både verdikjeder og data- og mobilitetsløsninger. Samtidig er mediedistribusjonsselskapene inne i en transformasjon. Det som tidligere kun var et nettverk for å distribuere aviser, har på kort tid utviklet seg til å bli distribusjonsnettverk for netthandel. For Schibsted Distribusjon er målet å fortsette å videreutvikle tilbud som kommer forbrukerne til gode.

- Vi utvikler hele tiden nye tjenester, og etablerer nye selskaper innenfor e-handel. Fellesnevneren for disse er at de gjennom ny teknologi er med på å forenkle og forbedre forbrukernes hverdag. For å vinne i markedet er vi avhengige av å ha de beste menneskene med oss på laget. Lopez Calvet har en sterk kompetanse innenfor produkt og teknologi, og en spennende bakgrunn fra både smart home-løsninger, startups og logistikk. Han har gjort et solid inntrykk gjennom intervjuprosessen, og vi gleder oss til å få ham på plass hos oss, sier administrerende direktør i Schibsted Distribusjon, Cathrine Laksfoss.