Adm. dir. Henning Eriksen er glad for å få May Britt Østby med på laget som retaildirektør og dra nytte av hennes lange retailkompetanse.
Adm. dir. Henning Eriksen er glad for å få May Britt Østby med på laget som retaildirektør og dra nytte av hennes lange retailkompetanse.

Hun blir retaildirektør i Specsavers Norge

May Britt Østby går til Specsavers etter 18 år i Reitangruppen.

Publisert

May Britt Østby (49) slutter som regiondirektør i Rema 1000 for å bli retaildirektør i Specsavers Norge.

– May Britt har en svært relevant bakgrunn med sine 25 års erfaring fra retail. Hennes erfaring og lederskap vil være ekstremt viktig for å utvikle Specsaves posisjon videre som Norges ledende optikerkjede. Vi er veldig glad for å få henne med på laget og dra nytte av hennes verdifulle kompetanse, sier administrerende direktør Henning Eriksen.

Østby ble headhuntet til stillingen som ny retaildirektør i Specsavers etter å ha innehatt flere lederstillinger i Reitangruppen for konseptene Narvesen, 7 – Eleven og REMA 1000. Hun brenner for å skape gode kundeopplevelser og sier at kulturen og verdiene som Specsavers representerer, var sterkt medvirkende til at hun ønsker å gå til optikerkjeden.

– Før jeg takket ja til stillingen gjorde jeg research i form av besøk til Specsavers-butikker. Der ble jeg møtt av dyktige og hyggelige medarbeidere, som setter kunden i sentrum. Dette ble en del av totalvurderingen før jeg takket ja til stillingen. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med konseptet til Specsavers og bidra til vinne kampen om optikerkundene. Du kan gjerne si at Specsavers har rekruttert en av kundene sine, sier Østby med et smil.