Erik Wasa skal lede satsingen på EPOS som CCO i PeBeCom.
Erik Wasa skal lede satsingen på EPOS som CCO i PeBeCom.

Tar over ledelsen av EPOS Norge

Erik Wasa har tidligere ledet Hi-Fi Klubbens ekspansjon i Tyskland. Nå vender han hjem til Norge for å lede satsingen på EPOS som CCO i PeBeCom.

Publisert

PeBeCom og EPOS kunngjør i dag at Erik Wasa trer inn i rollen som CCO, med ansvar for å lede den videre ekspansjonen av EPOS i Norge, produsent av premium kommunikasjonsutstyr for bedrifter og hjemmekontor.

– Jeg har alltid jobbet med å skape entusiasme for den beste lyden. Men bransjen for profesjonelt kommunikasjonsutstyr har sluppet unna med å være det litt kjedelige temaet ingen vil snakke om. Det må det bli en slutt på, for tidene vi lever i har endret vår arbeidsdag for alltid. Dette er et marked preget av eksplosiv innovasjon og vekst. Derfor så jeg denne jobben som en spennende mulighet til å fortsette kampen for god lyd. Det er på tide å sette høyere krav til teknologien som er avgjørende for en effektiv og produktiv arbeidsdag, sier Erik Wasa, CCO i PeBeCom og leder for EPOS i Norge.

Wasa ble valgt til å lede HiFi Klubben i Tyskland, da de ekspanderte dit i 2016. Før den tid var han Salgssjef for kjeden i Norge og han grunnla også HiFi Klubben Solutions, en avdeling som leverer Smart Home og Smart Office løsninger

– Det er en sann glede å få lov til å videreutvikle kundereisen for den beste aktøren i markedet. Jeg har alltid hatt fokus på å skape lojalitet og verdiskapning sammen med våre leverandører og partnere. Dette er avgjørende for å lykkes i en bransje hvor vi snakker mindre om kvalitet. Lyd som medium har store innvirkninger på hvordan mennesker føler seg. Det største som skjer innen bransjen nå er at elektronikken vår blir mye smartere. En hodetelefon kan i dag være koblet til en kunstig intelligens via skyen og dermed bli enormt mye kraftigere verktøy enn det noensinne har vært før. Her har vi bare sett starten av hva som kommer. Men allerede ser vi at de som sitter på hjemmekontor, får mye bedre produktivitet med godt utstyr, sier Wasa.

En egen undersøkelse gjennomført av EPOS, viser at yrkesaktive taper i gjennomsnitt 29 minutters produksjonstid i uka på forstyrrelser. I tillegg til den ekstra tiden arbeid dette medfører, opplever 35 prosent mennesker frustrasjon og irritasjon over dårlig lydkvalitet på jobb. 25 prosent sier de blir mer stresset som følge av dette. (Pressemelding)

Powered by Labrador CMS