Salto Eiendom selger Vik Senter

Salto selter Vik Senter Brumunddal for å rendyrke satsningen mot mellomstore kjøpesentre.

Publisert

Vik Senter er en moderne handelspark på 13.534 kvm sentralt lokalisert i Ringsaker kommune. Senteret består av to bygg der det ene bygget huser storhandel og det andre kontor. Eiendommen ble utbygget og renovert i 2010. Storhandel-delen består av sju leietakere, blant annet Kiwi, Expert og flere interiørbutikker som Jysk. Kontorbygningen er leid ut i sin helhet til NAV Ringsaker.

– Etter forhandlinger og kontraktsignering før sommeren er vi nå fornøyde med å ha gjennomført dette salget, sier Petter Falkgård Andersen, adm. dir. i Salto Eiendom. Kjøper av eiendommen er et selskap tilrettelagt av Castelar Corporate Finance. Salto Eiendom vil fortsette å forvalte eiendommen i en periode på fem år fremover.

Salg av eiendommen er en del av Salto Eiendom sin reviderte strategi der de ønsker å rendyrke satsningen mot mellomstore kjøpesentre.

DNB Næringsmegling og Innlandet Næringsmegling har bistått Salto Eiendom i salget.

Salto Eiendom er et rendyrket kjøpesenterselskap med fokus på mellomstore kjøpesentre i Norge. Selskapet eier og drifter i dag 19 eiendommer fra Harstad i nord til Grimstad i sør, hvorav 16 er rene kjøpesentre. Eiendomsmassen er på over 300.000 m2 og hadde en butikkomsetning på 5,9 milliarder i 2015.

Powered by Labrador CMS