På den store åpningsfesten lørdag står attraksjoner i kø. Bl.a. kommer Emma Noor fra Idol for å synge og Matias Håland fra Norske talenter for å gi en danseoppvisning. (Foto: Jærhagen)

Bilbutikk inne i kjøpesenter

Norges første bilbutikk inne i et kjøpesenter åpner med stor festivitas i Jærhagen på Kleppe lørdag. Det blir kulminasjonen på ‘spinnville dager’ som åpnet i dag.

Publisert

Bak satsingen står Møller Bil, Norges største bilforhandlerkjede, som her åpner en Skoda-butikk. Stavanger Aftenblad skriver: ‘Satsingen blir også en prøveklut for Skoda-konsernet i Tsjekkia.’

Storkonseptbutikker

Etter en stor utvidelse av Jærhagen i 2018, med mer enn en fordobling av butikkarealet, var begrunnelsen blant annet en ny målgruppe, nemlig storkonseptbutikker. Her føyer den nye Skoda-butikken seg pent inn.

Senterleder Siri Øksnevad Olsen kommenterer overfor Retailmagasinet: – Vi er veldig glad for å få denne butikken på laget. De har gjort en så fenomenalt god jobb på forhånd, med åpningsarrangementet for seg og for butikken i senteret i det hele tatt. Det betyr mye å få så inn i senteret så spennende aktører og konsept.

– I dag åpnet det for øvrig en kjempefin Jernia-butikk, som også har fått en svært god mottakelse. Altså butikkåpninger i løpet av de ‘spinnville dagene’.

Senteret fylles opp

Og det stopper ikke dér, forsikrer Siri Øksnevad Olsen: – Det blir nyåpninger i april og mai, helt fram til august. Da vil senteret, etter utbyggingen, være fullt med 65 butikker.

Jærhagen kjøpesenter

Senteret ligger på Kleppe i sentrum av Klepp kommune, eies av Coop Klepp SA og driftes av Olav Thon Gruppen.

Jærhagen ble utvidet i fjor fra 27.000 til ca. 65.000 kvm, med flere nye butikker, inkludert storkonseptbutikker.

Senteret eksponerer seg slik på hjemmesiden: Jærhagen er et åpent, luftig og annerledes senter, der du finner levende trær inne i senteret og frukttrær ute i våre «små hager» på parkeringsplassen. På tomten til Jærhagen finner du også McDonald's og UnoX.


Foto: Jærhagen

 

Powered by Labrador CMS