Begreistring da Clas Ohlson åpnet på Sirkus Shopping. Også fem andre nye butikker åpner på senteret i Trondheim øst.
Begreistring da Clas Ohlson åpnet på Sirkus Shopping. Også fem andre nye butikker åpner på senteret i Trondheim øst.

Seks nye butikker på Sirkus Shopping

I en tid hvor butikker lukker dørene og planlagte etableringer legges på is, åpner seks kjeder nye butikker på Sirkus Shopping i Trondheim.

Publisert

Kjøpesenteret Sirkus Shopping ligger ved et knutepunkt i Trondheim øst. Seks nye butikker åpner nå og gir Trondheim 42 nye arbeidsplasser.

Clas Ohlson åpnet første butikk på to år med mange som besøkte butikken på åpningsdagen.

– Åpningen ble gjennomført litt annerledes denne gang, forteller Tina Sandneseng og Ida Melhuus i markedsavdelingen på Sirkus Shopping.

– Med et kontrollert innslipp med vektere i inngangen til butikken, hvor køen ble organisert slik at det var god avstand mellom kunder. Besøkende startet shoppingen med spriting av hender både på inngang og utgang. Kunder er kjempeflinke til å følge reglene, dette er virkelig en stor felles dugnad med smittevern, forteller Tina.

– Rituals var først ute på Sirkus med nyåpning under koronaen. De åpnet i starten av juli og jeg er ikke i tvil om at dette er den vakreste butikken i Trondheim og om ikke i Norge, sier senterleder Trine Foosnæs, og legger til at det kommer fire nye til utover høsten.

Senterlederen mener at Rituals' nye butikk på Sirkus Shopping er Trondheims vakreste.
Senterlederen mener at Rituals' nye butikk på Sirkus Shopping er Trondheims vakreste.

Jordbærpikene skal åpne nytt spisested i food court'en. Det blir en ny utgave av Jordbærpikene som frem til nå aldri har ligget i en food court på rad og rekke med andre spisesteder.

Cutters, Lars Monsen og Brando Store er de neste som åpner dørene i løpet av høsten. Lars Monsen som er en kjedebutikk for turglade fritidsfolk og hardbarkede ekspedisjonsfarere åpner sin sjette butikk i Norge når de åpner på Sirkus.

Brando Store som har hatt en stor suksess med sin første etablering i Norge åpner snart sin andre på Sirkus shopping. Brando Store er en motebutikk for dame og herre med kjente merkevarer.

42 nye arbeidsplasser innenfor retailbransjen i løpet av høsten er viktig for Trondheim by i en tid hvor mange har vært permittert og mye oppsigelser. Det har vært mange søkere på stillinger, hvor blant annet Clas Ohlson kan fortelle at de har hatt 300 søkere på 15 stillinger ved butikken. Det har vært søkere svært mange søkere med mye arbeidserfaring og salgskompetanse.

Sirkus Shopping ligger ved et av Trondheims viktigste knutepunkter for kollektivtrafikk.
Sirkus Shopping ligger ved et av Trondheims viktigste knutepunkter for kollektivtrafikk.

Sirkus Shopping ligger i Trondheim øst, ved innkjøringen til Trondheim sentrum og er det viktigste knutepunktet for kollektivtrafikken i Trondheim. Med 1.400 daglige bussavganger og knutepunkt for flybuss og rett ved togstasjon på Leangen. Sirkus inngår ikke i noen senterkjede men står alene og lover store opplevelser, tilbyr ikke bare shopping men også opplevelser for hele familien. (Pressemelding)