Destinasjonssjef Anker Wiinberg inspiserer byggeplassen til Norwegian Outlet i Stavanger som åpner 6. april.
Destinasjonssjef Anker Wiinberg inspiserer byggeplassen til Norwegian Outlet i Stavanger som åpner 6. april.

Sjef ansatt på Norwegian Outlet Stavanger

Om mindre enn to måneder åpner Norwegian Outlet sin merkevareby ved Kongeparken utenfor Stavanger. Anker Wiinberg er ansatt som destinasjonssjef.

Publisert
Norwegian Outlet Stavanger har ansatt Anker Wiinberg som destinasjonssjef for sin nye outlet som snart står ferdig utenfor Stavanger. Wiinberg har tung retail- og markedsføringsbakgrunn fra Ikea, Rema og SATS. Han kommer nå fra stillingen som varehussjef for XXLs største butikk i Norge som ligger på Forus.

- Det er gledelig at vi nå har på plass en meget erfaren leder til vårt neste outlet-senter. Dette vil trygge en god start fra dag 1, sier Einar Sørland, CEO for Norwegian Outlet Operations.

Norwegian Outlet Stavanger ligger rett ved Kongeparken utenfor Stavanger. Einar Sørland opplyser at kommunen kommer til å bruke over 100 millioner for å opparbeide parkanlegg og infrastruktur i tilknytning til Norwegian Outlet Stavanger.

Merkevarebyen er allerede 90 prosent utleid med sterke merkevarer i egne butikker. Åpningen er planlagt den 6. april. Nike får den største butikken med 600 m2 som åpner den 1. juni.

Disse butikkene er så langt klare: