Skeidar åpner nytt varehus i Trondheim

Torsdag 27.desember åpner Skeidar en helt ny butikk på Tunga.

Publisert
- Vi har som mål å bli en ener på møbel og interiør i Trondheim, sier varehussjef Ingerid K.A. Olsvik.

Når Skeidar legger ned butikken på Tillertorget sør i Trondheim og åpner på Tunga på andre siden av byen, kan interiørbevisste kunder boltre seg på hele 10.000 kvadratmeter.

- Et skritt opp og videre


Behovet for mer plass og større integrasjon av møbel og interiør ligger til grunn for avgjørelsen når et nytt varehus åpner dørene i romjulen.

- Tunga har utviklet seg til å bli Trondheims møbelområde, derfor er det viktig for oss å være til stede der kundene våre er, sier Ingerid K. A. Olsvik.

Det er knyttet store forventninger til åpningen av det nye varehuset, og de ansatte gleder seg til å vise frem den nye butikken.

- Vi har vært til stede med et varehus i Trondheim i mange år, og nå er det på tide at vi tar et skritt opp og videre med et komplett Skeidar-konsept i nye lokaler, sier kjedesjef Thommas Landsem i Skeidar.

Hjemmekoselige miljøer


Det nye varehuset kan by på både interiør og møbel, samt storbykonseptet BoConcept og rustikke og naturlige S.O.U.L. Videre kan kundene stifte nærmere bekjentskap med Skeidars forskjellige stilretninger som dekker ulike trender i interiørverdenen. Det skal bli lettere å finne interiørvarer og møbler som harmonerer, slik at alle enkelt kan få innredet sitt eget hjemmemiljø. Kundene vil kunne gå fra et rustikt kjøkken, via en nordisk spisestue forbi en urban sittegruppe og inn i en tidløs stue.

- Vi gleder oss til å invitere folk inn i hjemlige omgivelser, der alle kan finne et bredt sortiment og en eller flere stilretninger som passer for dem, sier Ingerid K. A. Olsvik.

- Vi har store forventninger til det nye varehuset og vi ønsker å lede an utviklingen på møbel og interiør i Trondheim, avslutter varehussjefen