Endringer i Steen & Strøm-gruppen

Steen & Strøm har I dag utpekt to nye Deputy Leasing Directors.

Publisert

Leasing Managers Harald Hjelde og Charlotte Christensen er begge forfremmet til Deputy Leasing Directors med hvert sitt hovedansvarsområde i eiendomsselskapet Steen & Strøm.

Tidligere Leasing Director Ketil Wold ble i sommer forfremmet til chief operating officer (COO) i eiendomsselskapet Steen & Strøm. I dag er det utpekt to nye Deputy Leasing Directors som vil fungere som teamledere med ansvar for hver sin portefølje av sentre.

Charlotte Christensen har operert som Leasing Manager i selskapet i snart ti år og kom da fra stillingen som utleiesjef i KLP Eiendom.

– Hun har meget god teft når det gjelder nye prospekter innen både internasjonale konsepter og spennende lokale gründere. Hun har spilt en aktiv rolle i utvikling av forretningsrelasjonene med viktige og suksessfulle leietakere, sier Ketil Wold.

Harald Hjelde

Harald Hjelde har operert som Leasing Manager i selskapet i fem år og har tidligere erfaring som Expansion Manager i Gresvig og som daglig leder i eventselskapet Vippetangen Holdeplass.

– Han er målrettet og har gode lederegenskaper, er ryddig og strukturert, og vil ha ansvar for å optimalisere det kommersielle potensialet for våre kjøpesentre i porteføljen, sier Wold.

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Du kan abonnere på retailmagasinet.no sitt ukentlige nyhetsbrev gratis her

Steen & Strøm er en offensiv eier og kommersiell driver av 18 ledende kjøpesentre i attraktive handelsområder i Danmark, Norge og Sverige.

De eies av det nederlandske pensjonsfondet APG og den franske kjøpesentergruppen Klépierre. Steen & Strøm er et fullintegrert selskap i Klépierre, Europas ledende kjøpesenteraktør, som drifter mer enn 150 sentre i 16 land og er verdsatt til 22.6 milliarder euro.

Powered by Labrador CMS