Stor interesse for nytt senter

Rundt 70 prosent av totalt 18.000 kvadratmeter handelsareal er leid ut ved det nye kjøpesenteret Bystasjonen som åpner i Sandnes i slutten av august neste år.

Publisert Sist oppdatert
Det nye kjøpesenteret bygges i Støperikvartalet på Ruten, og skal romme vel 50 butikker.

Rundt 35 av aktørene som skal inn er allerede klare, og i hovedsak er det snakk om nyetableringer i Sandnes i følge Finn Kristiansen i utbyggerselskapet Profier. Blant aktørene finner vi Selected, Vero Moda, Match, Mango, Polarn O. Pyret, Sport 1, Mani, Skoringen, Bjørklund, Specsavers, Synsam, Floriss, Cmyk og Åhlens. Av serveringssteder er det klart at senteret vil kunne by på konsepter som Calabria Wine & Caffé Bar, Mediteranien restaurant, Al Forno italiensk restaurant og Lucca d'Italia sandwichbar. Den største butikken i senteret blir på 1000 kvadratmeter, mens den minste blir omkring 30 kvadratmeter.

- Vi har god interesse rundt prosjektet fra Sandnes- og Stavanger-området og fra steder utenfor regionen. Jeg regner med at handelsarealene er hundre prosent utleid utpå høsten, i god tid før jul, sier Finn Kristiansen til Aftenbladet.