- Store ambisjoner i Norge

Den danske butikkjeden TGR har store ambisjoner i Norge, og ser for seg en landsdekkende etablering

Publisert Sist oppdatert
I følge estatenyheter.no plasserer TGR seg i sjiktet mellom Nille og Søstrene Grene. Kjeden har i dag butikker 13 butikker i Oslo, Fredrikstad, Stavanger og Bergen, men ambisjonene skal være å etablere seg med opp mot 100 butikker her til lands.

- Det er ingen tvil om at TGR har store ambisjoner i Norge, sier leder for retail hos Colliers, Haakon Reed-Larsen, til estatenyheter.no.

- I sitt første år i Norge åpnet de 10 butikker. I sitt andre driftsår, som er i år, har de ambisjoner om å etablere 12 til 15 nye butikker, sier Reed-Larsen.


TGR er en del av Tiger, som er en danskeid butikkjede med et stort utvalg av bolig- og kjøkkenartikler, krydder, leke, pleieprodukter, AV-utstyr, kontorartikler, DVD-er og mye mer. Tiger åpnet sin første butikk i København i 1995, og begynte som en 10-kronersbutikk som solgte restvarer. Siden har virksomheten utvidet sterkt i Danmark og i resten av Europa. I følge kjedens hjemmeside har konseptet nå over 200 butikker i hele Europa. Kilde: www.tgr-stores.no