Mona Delet Langbo (Meny-sjef på Strømmen), Tomas Holmen og Jannicke Bergmann (begge fra Strømmen Storsenter), var strålende fornøyd med oppstarten og responsen på den nye matfestivalen på Romerike.

Vellykket matfestival på Strømmen

Flere tusen mennesker besøkte Strømmen Storsenters første matfestival.

Publisert

Lørdag ble det for første gang har det blitt gjennomført en stor matfestival utenfor Norges største kjøpesenter, Strømmen Storsenter.

Markedssjef Jannicke Bergmann er overveldet over den positive responsen arrangøren har fått av både besøkende, alle utstillerne og medarbeiderne som har jobbet i de flere titalls bodene og standene på parkeringsplassen utenfor Strømmen Storsenter.

– Vi vet ikke nøyaktig hvor mange besøkende det har vært, men utfra alle hundrevis og flere tusen smaksprøvene som har blitt delt ut i løpet av dagen fra de ulike utstillerne, har det vært noen tusen. Storsenterets besøkstall er i alle fall godt over 20.000.

God stemning, mangfold, gode smaksopplevelser fra vegetarmat til helgrilling av lam, ga noen for alle fra barn og ungdom til seniorgruppen.

Betjeningen hos de ulike butikkene og utstillerne var også veldig fornøyde, og viste tydelig at dette var noe de gledet seg over.

Torgeir Solbakken, som driver spekepølsebutikken Snadder på Strømmen Storsenter, reiser mye rundt i Norge på ulike mart'n-dager, festivaler og messer, sier at han aldri har delt så mange smaksprøver som under matfestivalen på Strømmen lørdag.

I tillegg til mange ulike aktiviteter og konkurranser for både barn og voksne, ble også beste stand og beste festivalmat kåret.

Foodtrucken The Cure stakk av med fagprisen for mest spesielle festivalmat, mens Storsenterbakeriet W. B. Samson vant prisen for beste stand. De bakte ulike brødsorter og kaker på standen.

Godt besøk på matfestivalen på Strømmen.
Powered by Labrador CMS