Senterleder Jorunn Røed ved Tangen Senter har god grunn til å glede seg over utviklingen for kjøpesenteret på Nesodden.

Toppsommer på Nesodden

Senterleder Jorunn Røed har hatt all grunn til å glede seg over en god sommer for Tangen Senter på Nesodden. Juni ble en rekordmåned med en økning på over 30 prosent sammenlignet med i fjor. Juli endte 28 prosent opp.

Publisert

Av Odd Henrik Vanebo

August ser også skikkelig bra ut så langt. Senterleder Jorunn Røed understreker at juni og juli normalt er gode måneder for Tangen, men årets sommerresultat overtreffer likevel alle forventinger:

– Sommertallene matcher naturligvis også besøkstallene som viser økning på nærmere ti prosent i juni og åtte prosent i juli. At sommeren normalt er toppsesong for Tangen, tilskrives i stor grad trafikken til Nesodden som ferieparadis.

Aldri før har så mange gått inn på Tangen Senter om sommeren som i år.

– Men omsetningsøkningen har vel ikke vært helt flat?

– Nei, selvfølgelig ikke. Av dem som har økt mest i sommer, finner vi naturligvis Vinmonopolet, videre Studio Alf, Kitch’n, Energihuset, Interoptik og Norli, sier Røed.

Overholder smittevernreglene

Tangen Senter har naturligvis tatt smittevernet på fullt alvor. Økningen i kundebesøk har vært suksessiv: I vår kom de besøkende enkeltvis for å handle. Fra og med ultimo mai har det stadig oftere kommet to, og unntaksvis enda flere, fra samme familie. Uten at det har skapt store problemer med hensyn til å holde avstand. Kundene våre er blitt flinke i så måte, noe som selvfølgelig også er en følge av at vi er nøye med å kommunisere smittevern-reglene.

Tangen Senter oppfordrer sine kunder til å spre seg mer over åpningstiden.

– Nå igjen oppfordrer vi kunder til å bruke hele åpningstiden; det er færrest kunder og best plass på senteret og i butikkene om morgenen og i de siste åpningstimene. Det vil også bli plassert ut mer Antibac i fellesarealene. Alle må ta vare på seg selv og respektere andre, slik at vi unngår ytterligere smitte i nærmiljøet, avslutter Jorunn Røed.

Powered by Labrador CMS