Mona Bråten er sikker på at Tveita senter skal komme godt ut av 2020, og at det også i 2021 vil bli milliardomsetning.
Mona Bråten er sikker på at Tveita senter skal komme godt ut av 2020, og at det også i 2021 vil bli milliardomsetning.

Utskiftninger på Tveita Senter, Clas Ohlson inn

Våren 2021 åpner Clas Ohlson på Tveita Senter. Før det skjer masse spennende: Fire leietakere går ut i høst, men lokalene som blir ledige, fylles av nye.

Av Odd Henrik Vanebo

Det opplyser senterleder Mona Bråten til Retailmagasinet. De fire som ikke har fornyet respektive leiekontrakter, er Teknikmagasinet, GameStop, Enklere Liv og Heges Hus. Inn i de ledige lokalene er det kommet, eller kommer det, gode erstattere: Subway – med sin største restaurant i Oslo, Lekia, Claire og Cutters.

Vil trekke nye kunder

Senterlederen er sikker på at nykommerne kommer til å dra nye kunder til Tveita Senter, noe hun begrunner med at de bidrar til en riktigere og mer spennende butikkmiks totalt for senteret.

– I perioden hvor senteret ikke har hatt lekebutikk har Ark tatt inn et leketøysortiment. Nå er har endelig Lekia åpnet og de vil sørge for et bredere utvalg i den viktige kategorien. Cutters blir den fjerde frisøren i senteret.

– Meny stenger i oktober for ombygning og åpner ny og flott butikk primo november. Det blir likevel ikke vakuum i dagligvarehandelen; Coop Extra er jo på plass i kjelleretasjen og de er forberedt med flere ansatte og mer varer.

Milliardomsetning

Mona Bråten har godt håp om at Tveita Senter vil greie å opprettholde og øke ytterligere fjorårets omsetning på over en milliard.

– 2021 kan bli et knallår, tror hun, med henvisning til at koronaen gjør at det handles mye mer lokalt enn tidligere.