ÅPNING: Ordfører Trude Drevland deltok under åpningen av den nye delen. Foto: Sektor
ÅPNING: Ordfører Trude Drevland deltok under åpningen av den nye delen. Foto: Sektor

Utvidet med 8.000 kvadratmeter

Oasen kjøpesenter i Fyllingsdalen har åpnet en helt ny etasje på 8 000 kvadratmeter med flere nye butikker.

Publisert
Inn i det nye bygget flytter Carlings, Meny, McDonalds, Richard Juuhl blomster og Jula. Sistnevnte åpner butikk på hele 3 000 kvadratmeter.

 

Les også: Jula åpner nok et varehus i Bergen

 

Nylig åpnet også Søstrene Grene og Big Bite på Oasen. I tillegg til det nye handelsarealet er også store deler av utearealet ferdig opprustet, med et eget

torg og adkomsten som har fått navnet Folketrappen, skriver Sektor i en pressemelding.

 

Åpnet av ordføreren

Ordfører i Bergen, Trude Drevland sto for den offisielle åpningen 14. november, mens den kjente artisten Vinni holdt gratiskonsert på fredag kveld.

– Åpningen av denne delen av senteret har vi ventet på i to år, og da skal vi markere det skikkelig. Det fortjener alle kundene og de som jobber her, og som har vært så tålmodige i disse årene, sier senterleder Eva Nielsen.

 

Utvikle videre

- Med 8 000 nye kvadratmeter og nye flott uteområder er dette en viktig milepæl for Oasen og for totalprosjektet. For selv om vi feirer denne åpningen med brask og bram, så gir vi oss ikke der. Det er mer spennende på gang og, utviklingen av senteret fortsetter utover i 2014. Kontorfløyen i nytt plan 3 ferdigstilles våren 2014 og vil da huse både Bergen kommune og Dalen legesenter. De gamle lokalene etter Bergen kommune i plan 2 skal bygges om og skal gi plass til enda flere ønskede leietakere.Vi ønsker å ha med de beste aktørene på den videre veksten, enten det er nisje- eller kjedebutikker, sier Kathrine Knudsen Tilrem, eiendomsdirektør i Sektor Gruppen som eier Oasen.