Den nye butikken vil bli den første Zara-butikken som åpner på et av Olav Thon Gruppens kjøpesentre. (Foto: Sandvika Storsenter)
Den nye butikken vil bli den første Zara-butikken som åpner på et av Olav Thon Gruppens kjøpesentre. (Foto: Sandvika Storsenter)

Zara åpner på Sandvika Storsenter

Den kjente spanske tekstilkjeden Zara åpner på Sandvika Storsenter i 2018.

Publisert Sist oppdatert

Zara vil i 2018 åpne en butikk på 3 000 m2 over to etasjer på Sandvika Storsenter, hvor de vil presentere sitt nyeste butikkonsept og de siste trender for kvinner, menn og barn. Det skriver Thon Eiendom i en pressemelding.

– Vi er svært glade over å kunne fortelle at Zara åpner på Sandvika Storsenter. Zara-konseptet er svært godt kjent blant våre kunder og fra markedsundersøkelser vet vi at Zara er det konseptet som flest ønsker seg til senteret, sier Kathrine S. Ingerø, senterdirektør på Sandvika Storsenter.

Den nye butikken vil bli den første Zara-butikken som åpner på et av Olav Thon Gruppens kjøpesentre.

(Pressemelding)

Retailmagasinet kommer ut åtte ganger i året, og dekker ulike aspekter av fag- og detaljhandelen, uavhengig av varesortiment. Vi gir deg nyheter, fagartikler og case som bidrar til inspirasjon og verdifull innsikt i en bransje som er i stadig utvikling.

Se hva vi skriver om her

Bestill abonnement

Last ned enkeltsider eller hele bladet

Sandvika Storsenter er Norges største kjøpesenter, med en omsetning på om lag 3,3 milliarder kroner. Senteret er sentralt lokalisert i Sandvika, Bærum og fungerer som et regionsenter for områdene vest for Oslo. Senteret har et kundegrunnlag på mer enn 800.000 kunder.

(Kilde: Thon Eiendom)