Årets butikksjef: Marte Jensrud og Harald Jachwitz Andersen fra Virke. Foto: Kilian Munch
Årets butikksjef: Marte Jensrud og Harald Jachwitz Andersen fra Virke. Foto: Kilian Munch

Marte Jensrud er årets butikksjef

Marte Jensrud, butikksjef hos Zizzi på Hamar ble i går kåret til Årets Butikksjef under Handelskonferansen.

Publisert Sist oppdatert

– Marte Jensrud tar kunden på det største alvor. Hun nyter stor tillit blant sine ansatte og gjør det spennende og interessant for dem å være på jobb. Jensrud omtaler seg selv som leder – ikke som sjef. Det er ikke bare kundebehandlingen- men menneskebehandlingen som står i fokus hos Jensrud, sier Harald Jachwitz Andersen, direktør for handel i Virke.

I juryens begrunnelse kommer det frem at Jensrud kan vise til svært høy lønnsomhet med 46 måneder sammenhengende vekst i en tøff bransje. Ryktet om en fantastisk butikksjef når fram til kunder langt unna det naturlige geografiske nedslagsfeltet til butikken.

– Butikksjefen spiller en unik og særs viktig rolle i den daglige butikkdriften, og gjør en betydelig innsats hver dag for virksomheten. Prisen hedrer og løfte frem butikksjefenes innsats, sier Andersen.

Marte Jensrud vant prisen i sterk konkurranse med 46 kandidater. I siste runde slo hun ut Erik Staveli fra Maxbo Asker og Christoffer Balchen fra Kiwi Nardobakken i Trondheim.

Prisutdelingen et samarbeid mellom Virke, rekrutteringsselskapet Impact, Markedsinfo og Retailmagasinet. Juryen har bestått av Arvid Brandmo fra Impact, Tim Rosenvinge fra Impact, Rune Stenberg fra Markedsinfo, Thomas Gudbjerg fra Color Line, Line Beate Jebsen fra Meny og Norgesgruppen, Terje Gulbrandsen fra Citycon og Nils Vanebo fra Retailmagasinet.